vi arbetar för att EU-migranterna i Eskilstuna ska få en bättre tillvaro
En bättre chans

Skänk ekonomiskhjälp/gåvobrev

Vi är i behov av ekonomisk hjälp, till det akutabehovet som våra eu migranter i nöd kan tänkas behöva. Varje krona som skänks går till eu migranterna, det administrativakostnaderna bekostas av medlemsavgiften.

Vad vi kan tänkas använda pengarna till: Medecin, läkarkostnader, hjälpmedel inom sjukvård, mat, vattenflaskor, kläder, skor, hygien, duschmöjligheter, tex att hyra en idrottsal några timmar i månaden, inträde till badhuset vid akuta dusch möjligheter, tält eller presseningar (så länge vi inte har ett föreningslokal) Även vid akut sjukdom för en eumigrant så kan det tänkas att vi hyr ett vandrarhem några dagar för återhämtning, transportkostnader till tex besöka läkare eller liknande för eu migranten, liggunderlag, madrasser, sovsäckar, vantar, stormkök och sprit och andra saker för att klara kylan på nätterna. det är kalt även på vår sommar och hösten att sova ute!

Vårat  Bankgiro: 782-4758 märk betalningen ”akuthjälp”

HJÄLP OSS ATT GÖRA SKILLNAD

Allt på kontot bokförs, och bokförningen kommer efter årets slut kontrolleras av en revisor och sedan kommer ni medlemmar att få tillgång att se den om ni vill.

Gåvobevis

Gåvobevis

Vill ni så ge gärna bort en gåva för att uppmärksamma en högtidsdag. Vi skickar en gåvobevis till mottagaren, Maila enbattrechans@outlook.com innan så vi vet att det ska ske