vi arbetar för att EU-migranterna i Eskilstuna ska få en bättre tillvaro
En bättre chans

Aktiviteter

ojämn vecka tisdagar kommer dusch att erbjudas, vi har fått en lokal och det är okej att ha med sig sina barn då det finns lekmöjligheter för barnen. Dusch värdar sökes. även någon som vill göra enkalre mat eller fika sökes tills dessa tillfällen

jämn vecka tisdagar kommer det att vara språkcafe för våra vänner på abf, hjälp sökes hit med. och gärna någon som vill göra enklare mat eller fika till dessa tillfällen

23/5-15 så såg vi eurovision song contest ihop, svenska och rumänska medborgare, och hade en trevlig kväll ihop. Vi fick låna en lokal med storbildstv.

bio visningen på Royal

bio visningen på Royal

1/5-15 hade vi filmvisning på biograf royal för våra medlemmar och alla våra vänner, vi såg se 12:08 öster om bukarest ihop. 60 st ca dök upp och det var en trevlig kväll.

Vi har 11 april-15 anordnat ett påskfirande för våra vänner som firar efter den ortodoxa kalendern. vi hade gudstjänst ihop sedan åt vi en lättare lunch och fikade efter, sedan blev det en riktigt rolig spontan fotboll.

fotbolls videon

här är videon om påskfirandet.


Sedan efterlyser vi personer som vill ha ett språkcafe och utforma det (en kväll i veckan, lokal finns material kan vi ta fram tillsammans)